събота, 28 април 2012 г.

Крем карамел с мед

Тази сутрин в 6.30 сутринта се събудих от силното слънце в стаята и от не'а кво прайм, се метнах на карамела.
С 8 яйца и мед на вкус, както и 1 л. мляко Хармоника, бързо го изпекох на 180 градуса до зачервяване. В момента е 14 часа и половината от чашките са вече празни. На няколко от чашките сложих по едно блокче шоколад, но не се получи на вкус. По препоръка на моя съквартирант, слeдващия път да го направя в йенската купа. Нема си играем, я!


3 коментара:

  1. А този крем карамел без карамел ли го направи?

    ОтговорИзтриване
  2. Може ли да дадеш подробната си рецепта поетапно:)

    ОтговорИзтриване